Kullanıcı Adı
Şifre
allah razi olsun arkadasim bayadir ariyodum bu kasetleri tskk
17 Albüm sunuyorum Otoban otogar ve buna benzer tarz albümler.Konusmali ara ara espirili Sarkilar.Elimden geldigi kadar düzenli sunmaya calıstım umarım oyledır.insallah Tekrar aranızdayım bundan sonra yine.Sifreler İndirme linkleri: Linkleri Görebilmeniz İçin. Üye Olun Yada Giriş YapınAlbümler bu tarzdaİndirme linkleri: Linkleri Görebilmeniz İçin. Üye Olun Yada Giriş YapınOtoban 3========================================Dertler Insani (Yunus Bulbul) 2:14 Es Deli Ruzgar (Atilla Kaya) 3:41 Geceler (Recep Alemdar) 5:34 Kullenen Ask (Canan Sabah) 5:08 Mutlu Olmak Istedik (Selami Sahin) 3:38 Neseliyim (K. Emrah) 3:55 Oldurdugun Yetmedi Mi (Muslum Gurses) 5:44 Olmus Gibiyim (Ismail Hazar) 3:09 Sevda Gozlum (Gulden Karabocek) 4:40 Silemediler (Devran Caglar) 2:03 Son Bulusmamiz (Coskun Sabah) 5:54 Yaradan Askina (Fatih Kisaparmak) 4:36 Yetimler (Ceylan) 4:37 Yine Mi Sen (Nejat Alp) 4:03 İndirme linkleri: Linkleri Görebilmeniz İçin. Üye Olun Yada Giriş Yapın İndirme linkleri: Linkleri Görebilmeniz İçin. Üye Olun Yada Giriş Yapın Otoban Sen Minibüs 1========================================Alev Alev (Tudanya) Bu Sefer Ki Bambaska (Coskun Sabah) Dost Yaralari (Muslum Gurses) Gel (Gulnihal) Gurbet Acilari (Biricik) Gurbetteki Sevgilim (Huri Sapan) Haram (K. Emrah) Hasret Sarkisi (Mahsun Kirmizigul)Isyanim Var (Vahdet Vural) Sana Askimi Anlatabilsem (Esengul) otoban-Çevreyolu - Şen Minübüs 2========================================Dile Benden Ne DilersenDuyan AğlıyorGittiHaram OlduHayırsız YarimKavuşamadıkNe Olmuş SanaVarlığın YeterÖzleyeceğimİyi Düşün Otoyol 2 Hey Taksi========================================AŞKI KİM İCAT ETTİ 2 BİR BİLENE SORALIMBAŞKA BİRŞEY İSTEMEMEFKARLIYIM BU GECEGELİN OLMUŞ GİDYORSUNGURBET KUŞUHATIRASI VARO HASRET BENİM 2 HASRETİ SEÇTİKO ŞİMDİASKERÖL DESEM YOLUMA ÖLÜRMÜ BİLMEM otoban-E-5 Karayolu Her Yol Ankara==================================AlışırımAramızda Sır VarBana NeBiz AyrılamayızCezaDersini AlmışGurbetKader Kötü DegilmiMüjdeler OlsunSeviyorum İşteÇapkın Şöförİdareli Kullan Kocacımİmkansızİtirazım Var İndirme linkleri: Linkleri Görebilmeniz İçin. Üye Olun Yada Giriş Yapın Otoban tarz Seckin Arabesk 91=============================Seçkin Arabesk 91 arabeskSeçkin Arabesk 91 Ben BuyumSeçkin Arabesk 91 Derdimi Kimlerse DesemSeçkin Arabesk 91 Muhtaç EttinSeçkin Arabesk 91 NedenSeçkin Arabesk 91 Senin OlsunSeçkin Arabesk 91 İçime DogmuştuSeçkin Arabesk 91 Bana Kötü Diyen Otoban E5 Karisik 89====================1-MÜSLÜM GÜRSES EVVELA HÜDAI10-ISTANBUL KIZLARI LEYLA11-DILEK SENIZ BASKASIMI VAR12-ATILLA KAYA ALEV ALEV YANARSIN13-ÜMIT ACIKALIN DÜNYA14-METIN ONUR GÖNLÜMÜN SULTANI15-DILEK SENIZ BIRAZ DA BEN ÖLEYIM16-KIZLAR TEVARNASI SENIN ICIN HASTAYIM-METIN ONUR BILEMEM BILEMEM17-ARZU ARIKAN BIZ SÖFÖRLER BÖYLEYIZ2-ERCAN TURGUT DÖNEMESSIN SEN3-SERAP MUTLU AKBULUT HATIRIM ICIN4-MÜSLÜM GÜRSES SEVENLER ANLAR5-HAYAT NAKIS HOR GÖRME GARIBI6-HAYRI SAHIN ACI IZDIRAP7-CANAN SABAH HAYDAR HAYDAR8-HAKKI BULUT TERKETTIGIN GÜNDEN BERI9-MUCIZE CAKIR GÖZLÜM Otoban E - 5 Turizm - Dertliler Otobüsü=======================================Arabesk Turizm - Aldanma Cocuksu Mahsun YuzuneArabesk Turizm - AlisirimArabesk Turizm - Anca GidersinArabesk Turizm - Anla Benim KiymetimiArabesk Turizm - Faydasi Yok DostumArabesk Turizm - Gercek SevgiArabesk Turizm - Kadehi Siseyi KirarimArabesk Turizm - Opmek Geldi IcimdenArabesk Turizm - Sabah OlmadanArabesk Turizm - Sana Gelen Azap Canima GelsinArabesk Turizm - Yagmur DuasiArabesk Turizm - Yandim Yandim Otoban - Maraton V8 - 2========================================Ask Mahkumlari (S. Cesur) 3:45 Avci Ile Ceylan (Guler Isik) 3:14 Belki Hayat Bizimdir (M. Kosan) 4:20 Bulunur Elbet (Muslum Gurses) 6:01 Canim Feda (Tudanya) 4:42 Dunya Bostur (Muslum Gurses) 2:12 Eller Aldi (M. Acikses) 3:39 Huzunlu Gunler (Muslum Gurses) 4:23 Kalles Dunya (Vahdet Vural) 4:24 Ne Fayda (Bulent Ersoy) 5:47 Taht Kurmussun Kalbime (Esengul) 4:12 Unutmus Allahim (Biricik) 4:09 Yikilmak Yok Oyle (Emrah) 2:50 Yine Mi Sen (Nejat Alp) 4:10 Otoban-Barışın Filosu - Yol Dostu Siirli========================================Bir Kadın YüzündenBir Sevgi Ver BanaCalma KapımıCanımsın CananımsınCezaHayat Sensiz Olmaz KiHep EzildimNeşeliyimSevilmezmiÜzme Canını otoban 303 Otobüsle yolculuk - 1990========================================a ve b halinde Otoban_E_5_Turizm.rar---------------------------1-MÜSLÜM GÜRSES-Aşk Yağmuru2-TÜDANYA-Anla Benim Kıymetimi3-VAHDET VURAL-Kadehi Şişeyi4-SILA MSIRLI-Fayda Yok Dostum5-CİHAN ERBAY-Dertler İnsanı 6-MALATYALI İBRAHİM-Yandım Yandım7-SÜPRİZ-istanbul Sokakları8-DİLEK SENİZ-Anca Gidersin9-ATİLLA KAYA-Öpmek Geldi İçimden10-HÜSEYİN ALTIN-Bahar Seli11-HAKKI BULUT-Gerçek Sevgi İndirme linkleri: Linkleri Görebilmeniz İçin. Üye Olun Yada Giriş Yapın Otogar 1990========================================a ve b halinde