* Eski Türk Film Müzikleri

Gönderen Konu: Üyelerin Dikkatine Herkes Okusun Cok Önemli Konu  (Okunma sayısı 530 defa)

Çevrimdışı Esinti

• Yönetici
  • Nostalji Yeni Üye
  • *
Üyelerin Dikkatine Herkes Okusun Cok Önemli Konu
« : 25 Şubat 2010, 14:42:00 »
Sayın Üyelerimiz Malesef Üzülerek Görüyoruzki Çok Üyelerimiz 700,600.500.Mesajları Var Ne Yazıkki Hiç Bir Sunumları Yok Bu Kadarınada Pes Doğrusu Kimse Kusura Kalmasın 100 veya 150 Mesajı Olupta Sunum Yapmıyan Üyeler Banlanacaklardır.Bizim Fazla Üyemiz Olsun Diye Bir Kaygımız Yok.Bizim Amacımız Siz Degerli Üyelerimizle Beraber Karşılıklı Paylaşımlar Yapmaktır.Ne Yazıkki Ancak Görevli Arkadaşlarımız Sunum Yapıyorlar Üylerimizden Nedense Tık Yok.Malesef Bu Şekilde Devam Etmemiz Söz Konusu Olamaz. Herkesin Bir Katkısını Bekliyoruz.Cünki Görevli Arkadaşlar Nereye Kadar Sunum Yapacaklar.Herkesin Taşın Altına Elini Koyması Gerek.Dedigim Gibi Sunum Yapmıyan Üyeler Banlanacaktır.

NOT:Üye Olunurken Ip Adresleri Gizli Olanların Üyelikleri Onaylanmıyacaktır.

Çevrimdışı KÖRDÜĞÜM_52

• Nostaljiyi Benimseyen Üye
  • **
  • BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR
    • E-Posta
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2010, 17:30:51 »
Arkadaşım  Haklısın   Fakat   O   Banlanan  Üyeler   Tekrar   Başka   Nickle   Üye  Olurlarsa  Nasıl  Anlaşılacak
Ben  Daha  Yeni  Üyeyim  Elimden  Geldiğince 
Paylaşım  Yapmaya  Çalıştım

BİRDE  SİZE  ÖNERİM  VAR   NOSTALJİK   ŞARKILAR  TEK  MP3    BÖLÜMÜ    OLURSA   ÇOK  TEK  NOSTALJİK  ŞARKI  EKLERİM
ENSTRUMENTAL  TEK  MP3  BÖLÜMÜDE  OLURSA  ÇOK   GÜZEL  ENSTRUMENTAL  ŞARKILAR  EKLERİM

Teşekkür  ederim
[ * BEN * SEÇERİM * KADERİMİ * ŞANSIMI * BEN * BİLİRİM * GÜNAH * VE * SEVABIMI * HER * ŞEYİYLE * ÇOK * GÜZELDİR * YAŞAMAK * BEN * İSTERİM * BU * YAŞAMDAN * HAKKIMI * ]

Çevrimdışı DesertRose

• UmuDa İhtİyaCım Yok
  • Admin
  • Nostaljiye Alışan Üye
  • *
    • Yeşilçam Film Ve Videoları
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2010, 08:34:14 »
@ KÖRDÜĞÜM_52

İşte Bizim Bahsettiğimiz Konuda Tam Bu Oluyor. 98 Kez Okunuyor Konu Ama Yorum Ve Görüş Belirten Bir Kişi.Bu Duyarsızlık Değilde Nedir Sizce? Bir Üyeye Bakıyorsunuz 100lerce Cevapları Var Actıgı Konu Sayısı 0  Bizde Banlanan Üyeler Sınıf Sınıftır Arkadaşım.Nasılmı?
1-Belirli Zaman Ayarlarsın O Zamanı Doldurunca Banı Kalkar.
2-Banlanır Konuları Ve Siteyi Gezebilir Ama Faydalanamaz.
4-Banlanır Ve Üyeliği Silinir.
Banlanan Üyeler Yada Silinen Üyeler Farklı Nickle Siteye Üye Olamazlar.İp Adreslerinden Banlanma İşlemi Gercekleşir.

Tek Şarkı GörüşünüzüBu Başlıkta Acarsanız Geniş Kapsamlı Konuşuruz.

© DesertRose

Çevrimdışı mazidenbiri

• Nostaljiyi Benimseyen Üye
  • **
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2010, 09:17:54 »
3 yıl kadar önce başka bir sitede tek şarkılar halinde paylaşım yapıyordum.nurhan damcıoğlu nun bilinmeyen bir kanto LP sini (direklerarası-12 koca), tanju okan -yorgunum LP sini paylaşmıştım.(nette ilk olarak).daha sonra site kapanıp tekrar açıldı ve bazı uyanıkların tek link halinde kendilerininmiş gibi paylaşıma sunduklarını gördüm.bu sitede paylaşım yapan bazı eski dostlar var hatırlayacaklardır.
herkesin elinde kaset ve plak yok.sağdan soldan toplayıp yüklüyorlar.kopyacı olmakla suçlanmamak için yüklemiyordum ama orjinal olduğunu benim bilmem yetecek sanırım.

saygılarımla

osmankızı
« Son Düzenleme: 12 Mart 2010, 09:20:43 Gönderen: mazidenbiri »

Çevrimdışı By_Sefa46

• Plakların Çıtırdılı Rüyası...
  • Yönetici
  • Nostalji Olmuş Üye
  • *
    • Nostaljiesintisi
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2010, 15:54:31 »
Ewd maziden biri adlı kullanıcımız bir sitede sunulan albümün diğer başka bir sitelerde sunulması tek olarak veya bitişik olarak sunulması bu gayet normalleşmiştir şuan için yapacak hiç bir şey yok sen paylaşım yapacaksan gel buraya paylaşımını yapabilirsin alıntı-çalıntı söz konusu olamaz Şunu unutamayalım ki burası yani....

www.nostaljiesintisi.net sitesi çok mütevazi bir sitedir.

Çevrimdışı HiRSLI

• Nostalji Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 02 Nisan 2010, 15:52:49 »
selamlar sitenizi yeni görüyorum ve bayağı ilgimi çekti özelliklede benim gibi eskiler için herkese başarılar diliyorum inşallah uzun  bi beraberliğimiz olur iyi çalışmalar dilerim

Çevrimdışı NeRVouS

• Nostalji Yeni Üye
  • *
Ynt: Üyelerin Dikkatine Herkes Okusun Cok Önemli Konu
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2010, 20:03:16 »
bir tek ricam var rapidshare indirmemiz söyleniyor ve indirdim ama buna rağmen dinleyemiyorum:( bunun bir versiyonu var mı sizin buraya ekleyebileceğiniz. Bizim dinleyebilmek adına buradan indirebileceğimiz. Hassasiyet gösterileceğini umarak şimdiden teşekkür ederim.