07 Şubat 2012, 13:57:33

* Çanakkale Şehitleri Anısına.

Gönderen Konu: Kızlar tavernası 2 Mehmet ali erbil sunumu ile  (Okunma sayısı 665 defa)

Çevrimdışı barber51

• Taverna Sevdalısı
  • Yönetici
  • Nostalji Olmuş Üye
  • *
  • Puanı: 0
  • Niğde'nin Sembolü Kalemiz.
Kızlar tavernası 2 Mehmet ali erbil sunumu ile
« : 27 Kasım 2010, 20:36:12 »

Değerli adminlerim ve üyeler bu albümü bir paralı siteden satın aldım ve sizlerle paylaşmak istedim iddia etmiyorum ama nette olduğunu zannetmiyorum umarım beğenirsiniz                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        şifre barber                                                                                                                   
TAVERNA  ARŞİVİ

Kırık Linklerimi sayfa linki ve konu adı ile bana özelden bildirirseniz en kısa zamanda linki yenilerim...

hediye

• Ziyaretçi
Ynt: Kızlar tavernası 2 Mehmet ali erbil sunumu ile
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2010, 21:32:51 »
emegine eline saglik

Çevrimdışı selo

• Özel Vip Üyesi
  • Nostaljiye Alışan Üye
  • *
  • Puanı: -2
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2010, 11:19:41 »
Ellerine sağlık teşekkür

Çevrimdışı ercan

• Nostalji Yeni Üye
  • *
  • Puanı: 0
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2010, 21:43:00 »
tesekkur ederiz

ThunderCats

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2011, 15:56:30 »
çokkkk teşekkür ederim dostum eline emeğine sağlık...

sarkbulbul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2011, 20:10:17 »
kardesim eli sağlık süpersin

romans

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2011, 14:34:01 »
kesene bereket eline saglik

Çevrimdışı bilefe

• Nostalji Yeni Üye